Werkwijze

Onderstaand een uitleg over onze werkwijze vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering.

Stap 1

Persoonlijk gesprek

Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk gesprek om uw (ver)bouw wensen te bespreken, ter plaatste kunnen wij ook beoordelen of de werkzaamheden bouwtechnisch ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden en kunnen wij u van aanvullend advies voorzien op basis van onze kennis en ervaring.

Stap 2

Offerte

Na de inventarisatie zullen wij een overzichtelijke offerte opstellen. De inhoud van de offerte bevat een korte omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden, het materiaalgebruik, de vaste aanneemsom of regieprijs (per uur), de eventuele aanvang en uitvoeringsduur van het (ver)bouw project, de betalingsvoorwaarden die wij hanteren en onze algemene voorwaarden.

Stelposten

Het gebruik van stelposten in de offerte proberen wij zoveel mogelijk te vermijden. Stelposten worden alleen gebruikt wanneer de werkelijke kosten van bepaalde werkzaamheden en/of materialen nog niet exact bepaald kunnen worden zoals bijvoorbeeld als u nog geen beslissing heeft genomen over de afwerking van de tegels in toilet en/of badkamer.

De door ons uitgebrachte offerte bespreken wij met u. Heeft u aanpassingen op de offerte dan zullen wij deze wijzigingen doorvoeren en u voorzien van een nieuwe aangepaste offerte.

Wanneer u akkoord bent met de door ons uitgebrachte offerte kan deze online worden ondertekend.  Nadat wij de offerte ondertekend terug hebben ontvangen in onze mailbox nemen wij contact met u op om de definitieve start van de werkzaamheden met u in te plannen.

Stap 3

Uitvoering werkzaamheden

Met ons vast team van professionals  maken wij goede afspraken. U kunt er van op aan dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd en volgens planning worden uitgevoerd, waarbij de kans op vertraging minimaal is. 

Tijdens het gehele bouwtraject houden wij u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

Stap 4

Oplevering

Wanneer alle werkzaamheden zijn afgerond, maken wij met u een afspraak voor de oplevering van het project. Tijdens deze afspraak wordt het werk samen met u nagelopen of alles volgens opdracht is uitgevoerd. Indien er eventuele onvolkomenheden worden vastgesteld, dan wordt dit op schrift vastgesteld, waarbij ook wordt vastgelegd binnen welk termijn herstel zal plaatsvinden. 

Als alles naar uw wens en tevredenheid is, ontvangt u  van ons de eindafrekening. Na het opleveren van het bouwproject bieden wij nazorg. Er zit standaard garantie op de geleverde werkzaamheden. 

Wat kan Bogaard Bouw & Timmerwerken voor u betekenen?

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw bouwwensen te bespreken.